Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А сикана , бе?!? 164 комби? До тоя момент можех да си заложа главата , че такова животно нема
    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Боби, га ше тургаш фаровете?
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Мислех днес,ама нещо ми е кофти след снощи и май ще остане за по-натам.А и трябва да измисля как да преработя инсталацията без да режа кабели и букси.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• С преход с букси от старата към новата инсталация. Поне са АМР всичките букси.
          Открих защо все ми тресе предницата.
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• На старата са доста по-различни буксите.Ще видя как ще го направя.

Що ти тресе предницата?
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Ами май джантите отпред не се центроват точно при монтаж 'надве-натри'. Т.е. - централния отвор на джантата не ляга на главината и ако не се стягат болтовете внимателно, за да я центроват, застава накриво и така. Подскача нагоре-надолу. Ще си търся или правя втулки за там.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                На старата са доста по-различни буксите.Ще видя как ще го направя.

Що ти тресе предницата?
                Аз пуснах един кабел от някъде до клуча къси-дълги.Ако искаш ще разглобя да видя точно че беше одавна.
                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от iv4oto_77@abv.bg Покажи съобщение
                  някой виждал ли е такова нещо на живо
                  Преди време бях пуснал снимката и ми казха, че било фотошоп, но след като разбрах, че има и 155 комби концепт може и тук да е такъв случая. Със сигурност не се движи по пътищата.
                  Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                  Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                  Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                  Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• 164 комби съм виждал на живо.За другите не знам ама ето:
                    Attached Files
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Мен ако питате, добре, че не е пуснато в производство.
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от iv4oto_77@abv.bg Покажи съобщение
                        някой виждал ли е такова нещо на живо
                        На живо - не. Само по снимки. Ма да ви кажа честно - добре че не са го пуснали братята талянци у производство - щото можеше да доближим леко Фиат Мултипла-та (което е доста трудно постижимо). Ако имах те такава 164 (не коментирам, че в момента на покупката е требвало да съм мнооооооо, доста и повече пиян и хич въобще без очилите) - направо щех да я окълцам с флекса докат заприлича на пикап (мама и стара и кочина). А най-задните странични джамци щех да ги подарим на най-големия си враг да си ги сложи на дограмата на кенефа.
                        Соро за спама.
                        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                          164 комби съм виждал на живо.За другите не знам ама ето:
                          Колега 164 td, ако наистина си го видел с очите си това нещо (ще ми се да се съмнявам в което) - казвай веднага киде е жувотнуту че пала флексата и ида со страшна сила.

Наистина ли си го виждал на живо??? Честно!
                          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                            Колега 164 td, ако наистина си го видел с очите си това нещо (ще ми се да се съмнявам в което) - казвай веднага киде е жувотнуту че пала флексата и ида со страшна сила.

Наистина ли си го виждал на живо??? Честно!
                            В град Vilvoorde на паркинга пред един магазин.Може би година стоя там с изпуснати гуми но вече я няма.Сигурно са я вдигнали.Джантите и бяха оригиналните алуминиеви от стария модел с 5 дупки и това ме наведе на мисълта 4е е дизел.

Comment

• Ами явно има. На едните снимки е старата 164-ка с пет болта на джантите, а на другите междинката с четири дупки. Пък и колегата казва, че е виждал. Явно са много редки (за щастие). Не ми се връзва подобен автомобил и комби версия... Въпреки, че на фона на други комбита не изглежда толкова зле.
                              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• не доумявам как талянците са нарисували такава грозна като чук кола добре,че не се среща често ,щях да се срамувам
                                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Working...
                                X